torstai 27. toukokuuta 2010

Tänään tavataan Jukka

Tänään treffataan Jukka-talojen myyjä. Heidän mallistostaan meille parhaiten taipuisi tuo Idylli-161 (kuvassa, kuva Jukka-talojen sivuilta). Muutoksia tämäkin kaipaisi, mutta vähiten heidän vaihtoehdoistaan eli neuvottelut alkanevat tämän pohjalta.

Kastellilta olemme saaneet ensimmäisen luonnoksen toiveistamme. Talon mitat rajoittavat khh-kohtuutonta suurentamista, joten voi olla että ompelen kuitenkin työhuoneessa. No ei se liene ongelma, noita huoneitahan meillä kyllä riittää suunnitelmissamme. Vaatehuoneen (suuren) kuitenkin tahdon sinne khh yhteyteen, tästä en tingi.

Lupaavalta vaikuttaa tämä nykyisen myynti ilman välittäjää, yhteydenottoja on tullut ja yksityisnäyttöjäkin olen saanut järkätä. Yleisnäyttö olisi sitten sunnuntaina. Jatkuvaa siivoamista tämä elämä nykyisin :) Toiveissa siis elämme, että itse tämän kauppaamme ja säästämme pari tonnia lisää taloprojektiin.

Vaikka näissä mallistokuvissa esiintyy näköjään aina keltainen talo, omastamme EI MISSÄÄN tapauksessa tule keltaista... siniharmaa varmaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti