lauantai 12. helmikuuta 2011

Miltäs siellä raksalla näyttää...

Viikkoon en ollut raksalla käynyt. Pitänee pitää taukoja jatkossakin, koska edistystä oli selvästi tullut minun silmissäni. Ensin siivoilin ja sitten vähän kuvailin.

Kylppärin seinät tasoitettu märkätilatasoitteella ja hanojen paikat kiinnitety ja muurattu umpeen.

Juppe harjoitteli muurausta, kun kälynsä eli minä :) keksikin haluta vielä kurapisteen ympärille harkkoseinää, kun harkkojakin jäisi muuten yli... mihin me sitä oikeaa muuraria edes tarvittiin?

Yläkerrassa on väliseinien alajuoksut kiinnitetty. Tässä näkyy aika hyvin tuleva vessa.


Parasta oli kuitenkin se, että yläkerta alkaa muistuttaa oikeaa asuintilaa eikä kylmää ullakkoa. Lämpökin pysyy jo hyvin. Kohta saadaan tilailla puhallusvilla, kunhan katto koolataan ym pientä.



Eilisen päivän vietin Asta-messuilla. Pyysin kolme tarjousta kodinkoneista. Nyt olen koneita vertaillut ja alan kallistua Siemensin pakettiin, jota Veikon Kone tarjosi. Huutakaa STOP ja pian jos olen tekemässä emämunauksen!
Expertin AEG paketti on turhan kallis (tokikin ehkä parhailla ominaisuuksilla) ja Gigantin Elektrolux/Samsung paketin messutarjous jäi vaatimattomaksi, kun hintoja vertaili verkkokauppohin.

Kovasti mietityttää liesituuletin: Gorenje (500 €) vai Savo (1000€). Laatueroa on varmasti, mutta TUPLA hinta, sillähän ostaa vaikka viiden vuoden päästä uuden jos se hajoaa... Ulkonäkö on mielestäni niin sama, että ei väliä. Ominaisuuksissa eroa löytyy, mutta tahdonko maksaa niistä?
gorenje
savo

1 kommentti:

  1. Me otettiin tänään Veikon Koneesta kaikki Siemensin koneet paketissa ja Festivon kylmälaite, vaikka osa koneista pitikin ottaa Ikeasta. Mutta kyllä ollaan tyytyväisiä että tehtiin kaupat!

    VastaaPoista