torstai 31. maaliskuuta 2011

Niitä laattoja...

Tuli tilattua khh välitilan, kylpyhuoneen ja yläkerran vessan tehostelaatat. juurikin ne mitä suunnittelinkin aikaisemmin.

Keittiön välitilaan tulee jotain valkoista. Odottelen vielä yhtä saapuvaa uutuuslaattaa, mutta pari vaihtoehtoakin on.

Vaikein on kuitenkin nyt se alakerran vessa. Romanttista vai modernimpaa???
Tällä hetkellä vaihtoehdot on seuraavat:

Kahden laatan levyinen pystyraita tällä laatalla. Varmaankin suurinpiirtein peiliä vastapäätä. Muuten kiiltävä valkoinen peruslaatta.


Vessan päätyseinä (eli pöntön takaa) kokonaan tällä laatalla, mutta tuplasti korkeammalla eli 25*45. Väri jompi kumpi ruskea tai harmaa. Muuten sitten sitä valkeaa peruslaattaa.


Vessassa on kuvasta poiketen harmaa laatta lattiassa. Taso tummaa puunväristä olisko niinkuin wenge. Kristallikruunua en valitettavsti sinne saa :) ja pönttö on ihan normaalisti kokonaan valkoinen.


Tällä hetkellä mieli tekee jälkimmäistä ruskeana. Katsotaan mitä tuumin huomenna, huoh!

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä kans jälkimmäinen ja ruskeana ois paras vaihtoehto. Tuo hiukan väriä, koska mietin, että onko ylemmät tehostelaatat liian lähellä valkoisten laattojen väriä, jolloin eivät erotu kovinkaan hyvin...

    VastaaPoista
  2. mitä laattaa tuo pöntön taakse tuleva laatta on? hieman kiinnostaisi, jos tuota laittaisi vaikka suihkun kohdille..

    -anne-

    VastaaPoista
  3. Laattaa katselin Vehonimen laattamyymälässä Kangasalla ja tarjoukseen on kirjattu "Line Desing Cider/Timber". Cider on tuo harmaa ja Timber ruskea.

    VastaaPoista
  4. kiitos infosta! Tuolta samaisesta paikasta on tulossa meidän taloon laattaa jo aikaslailla. käynpä vielä uudella kierroksella (yläkerran kylppärin seinälaatat uupuu).

    -anne-

    VastaaPoista