torstai 7. huhtikuuta 2011

teknisen tilan isot koneet

Tänään on sisään ja paikoilleen saatu ilmanvaihtokone ja maalämpöpumppu. On ne vaan isoja molemmat ja tilaa ei ole senttiäkään ylimääräistä. Rakentakaa isompi tekninen tila kuin me!



Huomenna tehdään tuo puuttuva seinä saunan ja teknisen tilan välille, jotta raksapöly ei niin pahasti vahingoittaisi masiinoita jatkossa.

Nuo pari seinää tuolla koneiden takana on muuten siis ainoat koko talossa jotka ovat jo lopullisessa pinnassaan...

4 kommenttia:

  1. Meillä on parin neliön tekninen tila jonne varmaan viisi eri urakoitsijaa kilvan kiinnittävät tavaroitaan. Arvata saattaa, että ahdasta on, eivätkä kaikki laitteet ole optimaalisimmassa paikassa. Lopputulos on se, että tekniseen tilaan tuskin saa rakennettua kunnon kattoa.

    VastaaPoista
  2. Tuttua juttua :). Meidän talon alkuperäisessä kuvassa ei teknistä tilaa ollut lainkaan ja uhrasimme pukuhuoneen tekniselle tilalle. Silti koppi on aivan liian pieni ja tarvitaan todella mielikuvistusta saada roippeet mahtumaan. Miten ihmeessä porukka saa nuo joissain taloissa mahtumaan esim. kodinhoitotilaan? Onko muuten teillä lattia vielä pinnoittamatta? Miten meinaatte sen vielä tehdä, kun maalämpöpumppu on jo paikallaan? Meitä juurikin askarruttaa se, että lattian kuivuminen estää pitkän aikaa koneiden asennuksen...

    VastaaPoista
  3. Meillä teknisen tilan koko on 2,9 neliötä, ja siihen pitäisi mahduttaa maalämpöpumppu,lämminesivaraaja, ilmanvaihtokone sekä yksi jakotukki

    VastaaPoista
  4. Lattia maalattiin maalämpöpumpun alta, semmoinen vajaan neliön pläntti. Tosin juuri todettiin, että olisi voinut maalata jo koko kopin, kun lattia taitaa olla kuiva. Valu oli tammikuun alkupuolella.
    Meidän koppi on yli 3 neliötä, mutta tosi hankalan mallinen. Sitä jopa suurennettiin saunan kustannuksella vielä viime metreillä.

    VastaaPoista