maanantai 8. elokuuta 2011

tilanne Toijalassa

Nopeasti pitää päivittää (kuten tehdä kaikki muukin nykyään).

Ulkona alkaa olla ihanan valmiin näköistä, kiitos ukin. Terassimateriaalit saapuu ensi viikolla ja homma edistynee pihalla siihen tahtiin että talvi ei yllätä.

Mikun kanssa kahden tehtiin vesieristys keittiöön. Isot lapset pomppi trampalla ja pienet nukkua posotti. Eli sujuu se raksailu suurperheeltäkin :)

Keittiön lattiaa laatoitetaan sellaisella huolellisuudella ja tarkkuudella, että tuskin koskaan missään kukaan, mutta ensikertalaisen on pakko ja itsellehän tässä tehdään....

Luulen että pian valmista kattoa alkaa syntyä yläkertaan, koska sinne on ilmestynyt koolauksia.

2 kommenttia:

  1. Moi! Miltä tuo itse laatoittaminen tuntuu? Mekin haluttais kokeilla itte, ainakin tuota keittiön lattiaa, mut hiukan arveluttaa, koska kumpikaan ei oo koskan mitään laatoittanu...Onks vaikeeta? hienosti maalattu talo! Heti näyttää niin paljon valmiimmalta, kun on maalit pinnassa. Meidänkin pitäis ulkona painaa hommia, ennenkun syksy yllättää. Maalaushommat pitäis saada valmiiks ja sokkelikin pitäis pinnottaa- siinäpä työnsarkaa ja haastetta :)

    VastaaPoista
  2. No minä olen väärä ihminen vastaamaan, kun tuon laatoituksen hoitaa mies veljensä kanssa. Äärimmäisen tarkkoja miehiä molemmat raksahommissa joten hitaasti ja huolellisella pohjatyöllä saavat todennäköisesti hienon lopputuloksen. Sivusta olen kuullut että pohjan pitää suurella laatalla on absoluuttisen tasainen ja laattojen mielellään laadukkaat (meillä on halpikset ja se aiheuttaa omat ongelmansa). Mutta homma tosiaan edistyy MONTA kertaa ammattilaista hitaammin. Ammattilaista kun emme juuri mihinkään uskalla ottaa ilman TOSI hyviä suosituksia. Niin monta juttua on tullut luettua näistä "ammattilaisten" tunaroinneista. Syytetään huonosta jäljestä ennemmin itseämme... Vaikka muutammekin varmaan vasta sitten kun kaksosetkin kävelevät itse tupaan :)

    VastaaPoista