maanantai 24. lokakuuta 2011

Väsyttää...

Me ollaan aika väsyneitä koko sakki. Hommat vähän tökkii ja turhauttaa, pojat tekee hampaita (miksi ihmeessä jo nyt...?) eli minä en nuku, Miku ei nuku koska yrittää tehdä raksalla jotain yli puolenyön. Kohta on päätettävä tehdäänkö päätös ettei edes yritetä muuttaa ennen joulua, vois ottaa sitten vähän rennommin.

Toisaalta motivaatio on korkea, koska loppu häämöttää. Olen valmis muuttamaan keskeneräiseen, koska siellä me ollaan nytkin muuten paisi öisin. Tavarat kahdessa paikassa (ja aina siellä väärässä) elämä ketuttaa. Motivaatiokämpällä hajoaa pesukone, talolla olisi uusi. Ja sata muuta syytä puhuu loppurutistuksen puolesta ja toiveesta herätä jouluaattoaamuna omassa kodissa!

En muista mitä olen raportoinut blogissa. Tässä jotain:

Kodarissa on kaapit


Työ/vieras/askarteluhuoneessa on katto ja maalatut seinät (tapetti, lattia ja liukuovikaapisto puuttuu)


Yläkerrassa on aika kivasti kattoja


Minä kiinnittelin keittiön vetimiä


Todistetusti väsyneitä

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille!

  Muistan tuon vaiheen vähän liiankin hyvin - väsymys painoi päälle, mutta loppu häämötti jo. Näin jälkikäteen välillä miettii, olisiko sittenkin kannattanut asua vielä kuukausi pidempään vuokralla ja viimeistellä taloa enemmän (mm. listat paikoilleen ym.). Toisaalta reilu tonnin säästö vuokrakuluissa sekä luja tahto muuttaa tuntui hyvältä motivaattorilta, ainakin silloin. Muuton jälkeen kirjaimellisesti maattiin monta päivää, eikä tehty mitään kun piti yrittää palautua loppurutistuksesta. Mutta ihanaltahan se tuntui herätä ensimmäistä kertaa omassa uudessa kodissa.:)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kohta tuo on meilläki edessä ja nyt voin vain kuvitella kuinka vaikea tuo päätös on. Muutaman päivä sitten juuri sanoin kaverille, että jos olisi mahdollisuus, muuttaisin vaikka jouluaaton aattona omaan kotiin. Mulle riittäis että siellä on kaikille paikka missä nukkua, kaapissa ruokaa ja takassa tuli. :) Mutta tilanteet elää ja pienten kanssa täytyy miettiä kaikki uudelleen. Tsemppiä ja nopeita hampaita pojille!! :)

  VastaaPoista
 3. Tsempppiä, eksyin tänne sattumalta ja jäin lukemaan. Niin tuttua tuo tuskan tunne. Meilläkin oli pari projektia päällekäin, raksa ja vauva, ja nyt tuntuu että voimat on loppu tässä kaikessa muuttohässäkässä. Me otettiin aikalisä ja siirrettiin myöhempään muuttoa, nyt päästiin muuttaan lähes valmiiseen. Ja ainiin, jaan myös pesukoneen hajoamistuskan -meilläkin moinen kapine otti ja hajosi.
  Ei kai tässä pointtia sen enempää, mutta paljon paljon tsemppiä ja jaksamista!

  VastaaPoista