sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Rämpimistä tontilla

Käytiin eilen tontilla fiilistelemässä (rämpimässä tiheästi kasvavien koivujen ja kuusten seassa armottomassa kivikossa) ja totemassa että työn määrän on valtava. Risuja tulee raivausvaiheessa "vähän" enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Ehkä ostamme/vuokraamme silppurin ja teemme haketta. Samoin polttopuuta tulee aivan tajuttomasti. Kädet syyhyäisi innosta päästä jo hommiin, mutta mitään tontilla emme saa vielä tehdä. Suunnitelmat on ensin esitettävä rakennusvalvonnassa ja suunnitelmat eivät ole vielä valmiit ja rakennusvalvonta jää lomille ja ja ja...

Tontilla on myös muutama niin valtava kivi, että niille ei kaivuri todennäköisesti mahda minkään eli joudumme räjäyttämään, se maksaa rahaa, paljon rahaa. Välillä hirvittää ja toisaalta olen niin innoissani, tunteet on yhtä vuoristorataa.

Tontilta tullessa poikkesimme Ikeaan. Halusin katsella heidän keittiöitään. Totesimme, että nykyisessä keittiössämme on samat saranat ja samat laatikkomekanismit, joihin olemme muuten tosi tyytyväisiä. Ehkä uusi keittiömme tulee Ikeasta. Heillä on ovimalli joka on erittäin mieleinen, tasot otamme joka tapauksessa laminaattia ja keittiöbudjettimme on pienehkö, joten miksipä ei...

Kylppärikalusteet Ikeassa oli onnettomat, vaatekaapit ok. Joten kaikki kalusteemme ei tule siltä, mutta ehkä jotain.

Enpä ole muuten ennen yhtä halvalla ko. liikkeestä poistunut. Itsepalvelukassalla maksoin vain paketin alle kahden euron lastenhenkareita.

1 kommentti:

  1. Jaahas, jälleen uusi rakennusblogi! Näitähän on alkanut pulpahtelemaan tässä kevään mittaan aika paljon - talvella en löytänyt kovinkaan montaa blogia. :) Mutta tsemppiä teille projektiin ja toivottavasti löydätte hyvän talotoimittajan! Meidän blogia saa tulla seuraamaan myös, itse rakennamme pikästä tavarasta Keski-Suomeen. :)

    http://operaatioahava.blogspot.com/

    VastaaPoista