keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

tarjouspyynnöt sisässä

Nyt on pakko perua kaikki epäilevät puheeni Talotekon suhteen. Olin eilen illalla kolmen tunnin palaverissa heidän myyjänsä kanssa ja viisaimmalta tuntui ko. mies kaikista tapaamistani talomyyjistä. Hän oikeasti ehdotteli muutoksia taloomme ja huomasi epäkohtia. Muut ovat lähinnä todenneet, että hyvä on, pistetään tarjouslaskentaan. Kaikki ajattelemamme tarjouspyynnöt on nyt kuitenkin jätetty.

Palaverissa heräsi aiheelliset epäilykset portaiden sopivuudesta paikkaansa, eli jos ne muutetaan u-portaiksi saadaan talosta toimivampi. Talo hieman vaatii venytystä, mutta samainen venytys antaa tilaa tekniselle tilalle, joka on ollut se mietinnän paikka jo kauan, tuleeko sitä vai ei? Miksi muut eivät ole kyseenalaistaneet näitä portaita??? Emme todellakaan tahdo ryömiä keittiöön ja olkkariin jostain 1,9 metrisestä aukosta, johan tuo meidän isäntäkin melkein lyö päänsä.

Nyt vain epäilyttää tulisiko kaikki tarjoukset kuitenkin pyytää tämän "paremman" pohjan mukaan vai katsoa ensin tulokset ja raakata huonoimmat pois ja sitten yhtenäistää loppusuoralle päässeet mallit??? Miten tämä voikin olla niin vaikeaa!!!! Joka tapauksessa tarjouksia pitäisi tupsahdella lähiaikoina useita ja päätöksen olemme haaveilleet tekevämme heinäkuun aikana. Toivottavasti näin myös käy.

Tänään allekirjoitettiin nykyisen asuntomme kauppakirjat. Heinäkuun lopulla pakkaamme kimpsumme ja siirrymme Toijalaan motivaatiokämppään asustelemaan.

1 kommentti:

  1. Meille ei ole vastaavaa tullut eteen mutta nyt sitten itse kun ollaan "kokeiltu" seinien paikkoja niin olen huomannut että etenkin keittiöön ja olo huoneeseen päästävästä aukosta haluan tehdä isomman. Se tulee todennäköisemmin muuttamaan siis suunnitelmia hieman keittiön osalta. Mutta täytyy sano että asioita on hankala hahmottaa vain paperilla.

    VastaaPoista