torstai 17. kesäkuuta 2010

Tapaamisia ja tarjouksia

Kyllä täällä taloasioita tapahtuu, mutta tokikin vielä vain paperilla.

Tilanne:
- Kastellilta on saatu tarjous (joka tuntuu mielestämme hurjan korkealta)
- Omatalolta tulee tarkempi tarjous lähiaikoina kunhan viilaamme vähän vielä kuvia, alustavan hinta-arvion saimme ja hinta ei tuntunut hurjan korkealta näin maallikon silmin asennuslaajuuden huomioiden
- Tapamiset tulossa Mittavakodin ja Finndomon kanssa ensi viikolla
- Talotekon tapaamisajankohtaa odotellessa (hieman pettyneinä palveluun)
- Jukka teki ilmeisesti oharit?

Tokikin tarjousten sisällöt syynätään meidän vastaavan/pääsuunnittelijan kanssa, jolloin saattaa selvitä, että Kastellin toimitus on laajempi tai jotain, mutta en minä vaan keksi missä kohtaa....

Nykyisen asunnon myynti näyttää lupaavalta, pankista on jopa aika varattuna kauppoja varten, mutta vielä olemme varuillamme, mikään ei ole varmaa ennekuin on nimet paperissa.

Motivaatiokämppä on vuokrasopimuksen allekirjoitusta vajaa, vuokraus alkaa 15.7. Nykyisen on oltava tyhjä 1.8. eli ihan sopivasti muuttoaikaa. Motivaatiokämppään ei sovi kaikki huonekalumme tavaroista nyt puhumatakaan. Onneksi mummilan vintillä ja varastoissa on vielä joku neliösentti käyttämättä.

Hieman on haikeaa luopua tästä, mutta uuden suunnittelu on toisaalta niin ihanaa.

Keittiökuvastoja olen hankkinut vinon pinon, K-raudan laattamyyjää haastattelin (kovasti muuten viisastuen) ja mietin pintoihin käytettävää budjettia pää höyryten. Vessojen kaapistot tuntuvat järkyttävän hintaisilta, mielelläni otan vinkkejä vastaan mistä on löytynyt edullisemmin (max 700 €/vessa) kivan näköiset ja kohtuu laadukkaat kaapit vessaan. Ja siis siten, että siellä on säilytystilaa muutakin kuin pikkuinen allaskaappi.

Juu minä mietin sisustusjuttuja vaikka oikeasti pitäisi päättää lopullisesti se lämmitysmuoto ym. tekniikka, mutta jospa tuo mies tekisi sen. Annan ääneni maalämmölle, mutta hänen äänensä ratkaiskoon.

1 kommentti:

  1. Tuli vain mieleen, että mikäli teillä ei ole vessassa suihkua, niin kannattaa tarkistaa kaapistojen olevan "normikalusteita", eikä kosteaan tilaan tarkoitettuja. Nuo kosteussuojatut levykaapit ovat tuplasti kalliimpia kuin esim. perus keittiön kaapit.

    Omasta mielestäni edullisimman paketin saa kun ensin metsästää sen sopivan keittiön, ja sitten siihen samaan pakettiin ymppää kodinhoitohuoneen, kylppärit ja vessat (kaapistot). Tänään juuri olen menossa keittiömyyjällemme tutustumaan tarjoukseen, johon sisältyvät edellä mainitut kalusteet. Saas nähdä millaiset hinnat sieltä saadaan.

    VastaaPoista