keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pienestä se innostus nousee

Lyhyt vierailu rakennusvalvonnassa sai niiiiin hyvälle tuulelle.
Saimme luvan ostaa tontin !!! (juu ne ei niitä täällä myy ennen suunnitelmia, jotka rakennustarkastaja on hyväksynyt) Rakennustarkastajan mielestä meidän suunnitelmat oli oikein sopivat tuolle tontille (talon ulkonäkö ja asemakuva).

Ainut negattivinen info oli hulevedet, josta vastaavamme ja rakennustarkastaja höpisivät. Minä en jutusta ymmärtänyt puoliakaan, mutta ne siis johdetaan ojaan ja sen tähden tarvitaan kaivo/pato/pumppu tai jotain, selkokielellä siis rahaa. Lvi-suunnitelmille tämä loi myös jonkinlaista painetta.

Kipitin sitten kerrosta ylemmäs kaavoitukseen ja sovin tonttikaupat ensi maanantaille, jipii!!! Se on huomenna käväistävä pankissa maksamassa tontti (ja ne pirullisen korkeat viranomaiskulut), jotta maanantaina on kuitti mukana kaupanteossa. Lisäksi tarvitsen valtakirjan Mikulta, eihän sitä nyt töistä viitsi olla pois tonttikauppojen vuoksi :)

Seuraava homma on tulevien naapurien metsästys. Nyt ei siis vielä tehdä varsinaista naapurien kuulemista, vaan käymme vaan rakennustarkastajan vaatimalla kohteliaisuuskäynnillä kertomassa, että mitä me tontilla alamme puuhata. Asemakuvahahmotelma ja talon julkisivuluonnosten kanssa siis koputtelemme oville ja kerromme, että ensi viikolla alkaisi puuta kaatumaan (no ok ehkä se on enemmän risukon raivausta kuin varsinaista puun kaatoa).

Toivottavasti naapurit eivät ole kesälomareissulla sillä haaveena on aloittaa hommat maanantaina noin kaksi sekuntia tonttikauppojen jälkeen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti