tiistai 7. syyskuuta 2010

Kopioon lähti!

Meidän lupakuvat on toimitettu kopioitavaksi. Paperit saanemme tänään tai huomenna, joten tällä viikolla kiikutan ne vielä rakennusvalvontaan.

Naapurit kuulimme viikonloppuna, kaikki seitsemän taloutta antoivat kiltisti nimmarinsa.

Lvi-suunnittelija on nyt hankittu, hintaan 800 €. Epäselvää on vielä kuka piirtää salaojat, lvi- vai rakennesuunnittelija, molemmat ovat sitä mieltä että se toinen :) meille on pääasia että joku sen homman tekee.

Yhden putkiurakoitsijan kanssa jo juttelin ja hän lupasi tehdä urakkatarjouksen lvi-kuvien valmistuttua, mutta todennäköisesti otamme homman tuntitöinä heiltä tai jostain muualta, tärkeintä että projektillemme löytyisi heiltä aikaa.

Kaivurifirma on jo varma, käytämme lähes ainoaa paikallista tai ainakin parasta (kuulemma). Heti kun rakennustarkastaja kertoo minulle jonkin arvioidun viikon, koska tontilla saa kuopaista soittelen kaivurille uudelleen. Veikkaan ja toivon hartaasti viikkoa 40.

Perustuksista pistin äsken pari tarjouspyyntöä menemään, tosin ilman perustussuunnitelmia, mutta ne saamme vasta viikolla 40 ja huhujen mukaan pohjapiirros ja perustamistapalausunto riittää tarjouksen tekoon, tarkentuuhan se sitten, mutta voinemme varata toimittajan ja aikaa heidän kalenteristaan. Tähän hommaan arvioin viikkoa 42.

Taloteko tupsahtaa tontille siis viikolla 44, jos kaikki siis pelaa kuin junan vessa. Olisikohan tämä maailman eka raksaprojekti jossa näin käy jos toiveemme toteutuu???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti