tiistai 12. lokakuuta 2010

Lisää ihasteltavaa

No ainakin minä näitä ihastelen.

Eteisen liukuovikomero, yläosa on peiliä. Ovia on kolme ja jokainen omalla kiskollaan eli menevät päällekkäin.




Eteisen kaapin sisältö. Tuo kotelo nurkasta jääkin pois kun yläkerran putket ja viemärit vedetäänkin kodinhoitohuoneen nurkassa eli hyllyt/tangot levenevät vähän.
Hintaa eteisellä 1443€. Minä sitkeästi kerron kaikki hinnat vaikka se ei ehkä ole aina ihan hyvän kauppatavan mukaista, mutta saanhan minä näitä huudella enkö saakkin, mikään laki sitä kai ei kiellä kuitenkaan??? Itse vaan kaipaan samaa infoa muissa rakennusblogeissa ja siksi tahdon olla avuksi muille.



Kolmeen lastenhuoneeseen tulee tällaiset peruskaapit, perussisällöllä: hyllyä, koria ja tankoa. Hintaa noin 570 € per huone.



Työhuoneen yhden seinän täytimme kaapilla. Sisällä tankoja ja hyllyjä. Maksoi 1338€ mutta eiköhän tämä ime sisäänsä ihanan paljon rojua :)



Näiden kaappien lisäksi meille tulee sitten kaksi vaatehuonetta 5 m2 ja 3,4 m2. Mitä luulette loppuuko meiltä säilytystila? Ei kertakaikkiaan voi loppua. Tällä hetkellä elämme asunnossa jossa on tasan se 5 m2 vaatehuone eikä mitään muuta!

2 kommenttia:

  1. Minusta ainakin on ihan loistava juttu kun kerrot hinnat! Auttaa kummasti meitä vasta rakentamisurakan alussa olevia :)

    Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  2. Joo oikein hyvä kun uskallat kertoa hinnat avoimesti. Tosi hyvältä näyttää suunnitelmatkin, varmasti on hyvin säilytystilaa. Mutta minusta tuntuu ettei säilytystilaa ole ikinä liikaa :)

    VastaaPoista