perjantai 14. tammikuuta 2011

Lattiaa ihmettelemässä

Olihan siellä lattia. Käytiin sitä koko perhe eilen illalla ihmettelemässä. Aape keksi tietenkin, että talo on nyt loistava kilparata eikä pysynyt hetkeäkään paikallaan.



Kosteutta on tiivistynyt välipohjassa olevaan muoviin sekä hieman porraskuilun kohdalle aluskatteeseen yläkerrassa. Tilanne oli mielestämme kuitenkin hyvä. Hieman tuuletettiin ovesta, mutta varsinainen tuuletus jatkuu porraskuilun kautta ylös (joka on siis vielä eristämättä). Katolta oli lumet sulaneet ja räystäälle oli muodostunut komeita jääpuikkoja. Sisällä oli muuten 27 astetta lämmintä kun mentiin. Kaksi 5 kW lämppäriähän meillä on alakerrassa.





Tehtiinpä vielä vähän lumitöitä ja muistettiin naapuria pienesti telinelainasta.
Tänään on ukki ja Juppe todennäköisesti aloittanut yläkerran hommia. Siinä meneekin useampi viikko, että saadaan yläkerta samaan malliin alakerran kanssa. Seuraavaksi siis tukilautoja, tuulensuojalevyjä, palavillaa, spu:ta ja koolauksia.

Kohta saan tilailla kylppärin väliseinäharkot ja hormin sekä hätyytellä jo löytämämme muurarin hommiin. Väliseinämateriaalitkin saavat Talotekolta tulla heti helmikuun alussa.

Tässä vielä muutaman päivän takainen kuva valmiista laudoituksesta talon etupuolelta. Ahtaat oli tilat laudoittaa katoksen päällä, räystään alle jäävässä kolossa. Tästä aherruksesta kiitos kuuluu Oskulle, joka teki homman loppuun viimeistä naulan lyöntiä myöten.

1 kommentti: