maanantai 31. tammikuuta 2011

pientä edistystä

Yläkerta on saanut tuulensuojalevyt seinille. Näistä kuvista on taas jo hieman edistyttykin. Viikonloppuna pidettiin jopa vähän raksavapaata. Nyt ei tunnu olevan paniikkia päällä minkään homman valmistumisen suhteen, vaikka tietysti olisi hyvä saada pian yläkertaan spu:t seiniin jotta lämmöt ei karkaisi harakoille.

Tässä näkyy muuten ukin rakentamaa konttaussiltaa joka tulee kulkemaan hieman puhalluseristeen yläpuolella yläpohjassa.


Tässä vinolle katonosuudelle kiinniteltyjä tuulensuojalevyjä


Ja tässä puolestaan porraskuilun kohta


Ehkä pääsen napsimaan huomenna uusia kuvia yläkerrasta. Miehet ahertavat siellä tänään ja tosiaan lauantainkaan edistysaskeleet eivät näissä kuvissa näy.

Ja jos ei muuta niin alakerrassa lienee uutta kuvattavaa, koska muurarin pitäisi tulla tänään aloittelemaan kylppärin seiniä. Ensimmäiset väliseinät siis alkavat nousta, jipii.

Schiedelin Rondo Plus hormi saapunee tänään myöskin talolle. Samainen muurari kasaa sen jahka saamme itse aikaiseksi olohuoneen seinän, jota vasten takka tulee. Väliseinäkamoja odotellaan torstaina, joten parin viikon sisään uskon tuon ekan puurakenteisen väliseinän nousevan. Oikeastaan se on pakkokin, sitä vasten muurari tekee palomuurin, jota vasten uunimestari tulee 28.2. kasaamaan meidän takan rungon!

1 kommentti:

  1. Kerrotko sitten, miten kauan muurarilta meni Schiedelin muuraamiseen? Mekin mietitään sellaisen hankkimista ja osaisi sit hiukan budjetoida noita muurauskuluja...

    VastaaPoista