tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kipaisin kuvaamassa edistymistä

Jotain näkyvää oli parissa päivässä taas syntynyt. Kannattaa olla kiinni lastenhoidossa ja päästä paikalle vaan silloin tällöin niin edistymisen huomaa.

Takka nousi eilen. Miku kuvaili muurarin edistymistä. Itse näin valmiin takan vasta tänään.




Ensimmäinen valmis pinta syntyy tässä! Eli Juppe harjoitteli laatoitusta teknisen tilan takaseinään. Tähän eteen tulee maalämpöpumppu eli ei tuosta paljon näkyviin jää vaikka kyllä sitä kelpaisi katsella. Saa siis laatoittaa talossa sisälläkin jos vaan tahtoo :) Seinä ei kuulemma ollut tarpeeksi tasainen (vaikka en ymmärrä miten siitä vielä tasaisemman saisi) ja laatta vaikea koska oli niin suuri, muttakun minä tahdon sisällekkin tuon kokoista :(


"Valmis" takka. Pari kertaa muurari vielä tulee. Ensin tasoittamaan ja laittamaan kaakelit ja sitten vielä tekemään lopullisen rappauspinnan.


Otinpa kuvan tästäkin kuvakulmasta eli yläkertaan noustessa raksarappuja näyttää eteisessä tältä.


Yläkerrassa on noussut väliseinän runkoja mukavasti.





Pistorasioita makkareissa. Tuossa on sitten netti ja antenni ja sähkörasiaa, toivottavasti riittämiin lasten tarpeisiin vielä koululaisenakin.
Josta tuli mieleen, että tänään postilaatikossa oli eskari-ilmoittautumispaperit... minun esikoiseni se pieni nyytti aloittaa koulu-uransa... nyyh!!!


Valojakin ajateltiin laittaa kattoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti