perjantai 25. maaliskuuta 2011

Laattoja

Kävin pari päivää sitten Vehoniemen laattamyymälässä Kangasalla tutkimassa laattavalikoimaa. Meiltä puuttuu siis kaikki tehostelaatat (kylppäri ja vessat) sekä välitilojen laatat keittiöön ja kodariin.

Hyvää palvelua ja suuri valikoima. Menen sinne ensi viikolla uudelleen ja koitan tehdä jopa päätöksiä ja kaupat.

Tätä Toile Blanco laattaa 30*60cm olen ajatellut yläkerran vessan päätyseinäksi (se on se matala 150 cm korkea seinä) muut seinät tulisi sitten jo hankitulla kiiltävällä perus valkoisella laatalla. Kuva on surkea... näkyy ehkä paremmin jos avaa uuteen ikkunaan.


Keittiön välitilaan tahdon EHKÄ valkoista suorakaiteen muotoista laattaa tiililadonnalla. Laatassa olisi sellaiset viistoreunat. Ko. laattaa ei myymälässä vielä ollut mutta tulossa on, odottelen sen ja sitten vasta teen päätöksiä keittiön suhteen.

Tämä
miellytti myös siis näistä tuo Oxido Acero. Se on vähän sellaisen ruosteisen metallin värinen laatta. Ajattelin sitä kodarin välitilaan, siellä kun on taso vähän samaa väriä ja tyyliä.

Kuva on taas surkea, mutta jos tuon avaa ja suurentaa voi jotain nähdäkkin. Eli näistä tuo Antracite ja kooltaan 30*60 voisi piristää meidän kylppäriä. Pitää vielä mittailla miten sitä sinne saisi asettumaan. Onko 60 cm leveät raidat suihkujen takana liian leveät? Peruslaattana sielläkin siis kiiltävä valkoinen laatta. Pitää vielä selvittää onko laatoilla liikaa paksuuseroa. Kokonaisen seinänkin voisi tietysti tehdä, mutta minkä seinän?


Alakerran vessaan en ole keksinyt vielä oikein edes mitään kunnon ideaa.
Pitää siis mennä pyörimään sinne Vehonimelle uudelleen ajan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti